Höstens första möten – genomgång

Under de kommande veckorna är följande möten planerade. LSSK har möten varje måndag kl 18.30 men vissa möten är mer planerade än andra. Detta är en kort (och torr) genomgång av de som är planerade. Utöver detta finns en kontinuerlig kampanjverksamhet.

14 september – demonstration vid Stortorget i Lund. Refugees Welcome. Ett samarbete mellan politiska förbund i Lund har möjliggjort demonstrationen. Samling innan vid 17.30 i antingen Bunkern (vanliga lokalen) med SSU eller i arbetarekommunen med partiet. Efteråt så kan en fortsätta med ett partimöte alternativt samkväm.

21 september – planeringsmöte kl 18.30 i bunkern.

25 – 27 september – S-Studenter i Skåne har sin första grundutbildning på klostersågen. Kostnadsfritt men kräver medlemskap hos SSU/s-studenter.

5 oktober – justie- och migrationsminister Morgan Johansson pratar om migrationspolitik med arbetarekommunen. Kl. 18.00 i arbetarekommunens lokaler. Kräver partimedlemskap.

19 oktober – seminarium med Inger Lövkrona om våldets kön, mäns våld emot kvinnor. På ABF i Lund kl 18.00. Kostnadsfritt men begränsat antal platser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s